Hockey-Silly: Frölunda värvar trio och poängmaskin till Brynäs.

Mitt i slutspelet gör Frölunda en fräck värvningskupp.
Enligt bloggen MrMadhwak ska göteborgarna redan ha gjort klart med Luleåbacken Jonathan Sigalet till nästa år.
Här är fler heta övergångar i svensk hockey.

Frölundas värvar från semifinalmotståndaren
Luleå och Frölunda möts i semifinal och bara dagar innan första matchen briserar en silly-bomb. Frölunda värvar Luleås back Jonathan Sigalet till nästa säsong, enligt bloggen MrMadhwak. Kanadensaren gjorde 14 poäng på 46 grundseriematcher.

…och här ytterligare två värvningar
Mer Frölunda. Klubben har gjort klart med två backar till nästa säsong. Dels handlar det om Mattias Nörstebö, 20, som de fem senaste säsongerna tillhört Brynäs organisation, och dels är det Oscar Engsund, 22, som den gångna säsongen gjorde 15 poäng på 42 matcher med Oskarshamn.

Brynäs värvar forward
Gustaf Thorell gjorde 37 poäng på 50 matcher med Karlskoga den här säsongen – och det kommer att resultera i SHL-spel nästa säsong. Enligt Hockeysverige är 26-åringen klar för Brynäs.

Trotjänaren förlänger med AIK
Här är ett positivt besked till alla AIK-fans. Trotjänaren Christian Sandberg, 28, har förlängt med klubben. Sandberg har gjort 508 matcher i klubben och går in på sin 13:e säsong med AIK.
– Jag älskar att representera AIK, säger lagkapten Sandberg till klubbens hemsida.

DIF-duo till NHL
Det har ryktats om det ett tag, men nu ska det vara klara att både Marcus Sörensen och Mantas Armalis går till NHL nästa säsong. Enligt Sportbladet går Djurgårdsduon dessutom till samma klubb – San Jose Sharks.

Åtta LHC-spelare lämnar
Att Daniel Rahimi, Nichlas Hardt, Nick Sörensen och Jonas Junland skulle lämna Linköping var klart sedan tidigare. Nu har klubben även meddelat att inte heller Chad Billins, David Rautio, Fredric Andersson eller Anton Blomberg spelar i LHC nästa säsong.

Gilla Sportbibeln om du också älskar hockey.