Brynäs storstädar och Färjestad jagar mästarforward.

Utslaget ur slutspelet – då rensar Brynäs i truppen.
Sex spelare lämnar, samtidigt som Gävleklubben jagar en målvakt från en SHL-konkurrent.
Här är det hetaste i sillyväg i svensk hockey just nu.

Växjöspelare jagas av FBK
Alexander Johansson, 28, var med och vann SM-guld med Växjö i fjol och jagar en ny titel i år. Efter den här säsongen går hans kontrakt ut och enligt NWT är Färjestad intresserat av Johansson.

Brynäs rensar
Utslaget av Djurgården och säsongen är över – då rensar Brynäs i truppen. Målvakten Bernhard Starkbaum, backarna Mathias Porseland och Mattias Nörstebö samt Petr Vrana, Adam Brodecki och Sondre Olden lämnar.
Samtidigt tyder det mesta på att stjärnan Greg Scott är förlorad för klubben. Enligt Mrmadhawk finns det intresse från KHL.

…och plockar in från LHC?
David Rautio har spelat bra i år, men efter säsongen går kontraktet med Linköping ut – och nu ser han ut att kunna återförenas med tränaren Thomas Berglund. Enligt Sportbladet är LHC-målvakten högaktuell för spel i Brynäs nästa år.

HV71 värvar back
HV71:s försvarsspel har blandat och gett en del under säsongen, och nu är klubben på jakt efter nya backar. Enligt Sportbladet ska Andreas Borgman, 20, som under säsongen har imponerat i Västerås, redan ha gjort klart med Jönköpingsklubben.

Frölundaduo förlänger
Frölundas sportchef Fredrik Sjöström har jobbat hårt i veckan. Först förlängde backen Oscar Fantenberg med ett år och dagen efter blev det klart att publikfavoriten Robin Figren, 28, stannar en säsong till.

Här är Rahimis nya klubb
Att Linköping tappar stjärnbackarna Daniel Rahimi och Jonas Junland är ingen hemlighet. Enligt hockeysverige.se ska det nu vara klart att Daniel Rahimi spelar för schweiziska Davos kommande säsong.

Gilla Sportbibeln för att få fler SHL-artiklar på Facebook.