Blir det här nya klubbadressen för Frölundas poängkung?

Brynäs är fortsatt aktiva under silly season. I början av veckan blev poängmaskinen Tomas Zaborsky klar. Nu har Gävleklubben gjort klart med Stanley Cup-mästaren Daniel Paille.
Här är fler heta övergångar inom svensk hockey de senaste dagarna.

Skellefteå värvar från Modo
Spelarflykten från Modo fortsätter. Den senaste i raden att lämna Övikslaget är backen Emil Djuse, 22, som är klar för Skellefteå AIK. Djuse blir silvermedaljörens första backvärvning inför kommande säsong. Kontraktet är skrivet på två år.

Finsk back till LHC
Nu är det officiellt att Linköping har gjort klart med den tidigare Luleåbacken Kristian Näkyvä. Finländaren, som den gånga säsongen gjorde tio poäng på 55 AHL-matcher, har skrivit på ett tvåårskontrakt.

Lasch på väg bort?
Kan Frölundas poängkung Ryan Lasch vara på väg till Schweiz och Ambri Piotta? Enligt sajten hockeynews.ch finns det intresse från klubben, som förmodligen kan locka med en hel hög schweizerfranc. Tidigare har det ryktats om att Örebro varit ute efter amerikanen.
https://youtu.be/ZVnGarzhhH0
 
Forssell klar för Malmö
Sedan det stor klart att Erik Forssell skulle lämna Skellefteå har det snackats om att han ska gå till Malmö, och nu är det bekräftat.
– Det är en spelartyp, en tvåvägscenter, som vi saknat tidigare, säger sportchefen Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.
Forssell har skrivit på för två år.

Stanley Cup-mästare till Brynäs
Brynäs fortsätter att vara aktiva på marknaden. Daniel Paille, som var med och vann Stanley Cup 2011 med Boston, är klar för Gävleklubben. Den 32-årige Paille har skrivit på för en säsong.
Paille har under karriären gjort 582 NHL-matcher och 207 matcher i AHL.

28-åring slutar
Eric Moe debuterade i SHL med Timrå redan säsongen 2005/06, och två år senare var han med i det svenska JVM-laget. Men nu har backen, endast 28 år gammal, bestämt sig för att sluta med hockey.
– Det har varit mycket funderingar, men det är motivationen som inte finns där, säger han till Sundsvalls Tidning.
Totalt blev det 152 matcher i SHL och 180 i Hockeyallsvenskan.

Gilla Sportbibeln om du också gillar hockey.