Dubbla tränarbomber i Premier League – rutinerade rävarna tar över krisklubbarna

Krisklubbarna WBA och Everton har nu hittat sina nya tränare.
Och det är verkligen välkända namn som får i uppgift att rädda säsongerna för bottenlagen.

Everton är en av Premier Leagues största besvikelser den här säsongen. Det klassiska laget från Liverpool gjorde ett fint transferfönster och tippades bli en riktig utmanare mot topplagen.

Men säsongen har rent ut sagt gått och skogen hittills. Klubben agerade direkt, sparkade tränaren Ronald Koeman och just ligger man på en 17:e plats i ligan.

Plockar in rutinerade tränare

Lika dåligt har det gått för West Bromwich som inte vunnit på hela 13 matcher och sladdar långt ned i tabellen. Nu ser båda krisklubbarna ut att ha gjort klart med nya tränare. Och då blir det så klart rutinerade tränare som kliver in och ska rädda säsongen.

För Everton handlar det om den förre engelske förbundskaptenen Sam Allardyce som presenteras som ny tränare inom 48 timmar, enligt engelska Daily Mail. Medan WBA väntas plocka in Alan Pardew.
”Alan Pardew kommer presenteras som ny tränare för West Bromwich Albion på onsdag. 56-åringen kommer göra sin första träning med klubben under torsdagen”, skriver The Telegraph.

Sjätte PL-klubben för ”Big Sam”

Dessa båda herrar har en hel del rutin från flera andra PL-klubbar och även en historia ihop. För senaste gången Pardew tränade en PL-klubb var i Crystal Palace där han fick sparken för 11 månader sedan – och då ersattes av just Sam Allardyce.

För ”Big Sam” blir Everton den sjätte PL-klubben under hans tränarkarriär.

LÄS MER: Nilsson Lindelöf avslöjar sanningen om drömfrisparken – och lagkamratens klockrena ord till honom