Bosse Petersson lämnar Viasat – ersätts av allsvenska stjärnan

De svenska Premier League-tittarna får se en profil mindre i rutan i höst. I dag meddelade Viasat att Bosse Petersson kliver av sitt uppdrag – och ersätts av allsvenskan stjärnan Jonas Olsson.

I morgon fredag inleds Premier League-säsongen när Arsenal tar emot Leicester hemma på Emirates Stadium. Men för de svenska TV-tittarna kommer det bli en förändring i studion. I dag blev det klart att Bosse Petersson inte längre kommer finnas med, då hans kontrakt med Viasat inte förnyas.
– Mitt kontrakt med MTG Sport gick ut efter förra säsongen och efter 14 säsonger i tv-media tar jag sats mot nya uppgifter som mitt hjärteinitiativ ViLirare. Men jag lämnar inte MTG Sport fullt ut, utan kommer att göra inhopp från ”bänken” lite då och då, säger Petersson i ett pressmeddelande enligt Expressen.

I stället kommer de svenska Premier League-fansen få se ett välbekant ansikte i studion. Jonas Olsson, nu i Djurgården, kliver in som expert – en spelare med nio års erfarenhet av Premier League med West Bromwich. Olsson har tidigare gjort korta inhopp i Premier League-studion, men nu blir han alltså ett stående inslag.

LÄS MER: 5 gånger Lasse Granqvist gett hela sport-Sverige ståpäls