Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

5 hetaste NHL-ryktena: Chara, supertalangen och Islanders-kaptenen på väg bort

NHL-säsongen har knappt hunnit börja.
Men redan snackas det om potentiella trejder.
Här är de 5 hetaste ryktena just nu.

Zdeno Chara kan vara på väg bort från Boston
Backbjässen Zdeno Chara sitter på ett utgående kontrakt och klubben har tidigare sagt att man vill förlänga. Men Sportsnet skriver nu att det finns möjlighet att San Jose eller LA Kings, två lag som visat intresse tidigare, kan bli aktuella igen. Särskilt om Boston tidigt hamnar efter i slutspelsracet.

Sabres redan trötta på supertalangen?
Sam Reinhart valdes som tvåa i draften av Buffalo Sabres. Men forwarden har ännu inte lyckats etablera sig ordentligt i NHL. Rykten säger att Sabres redan börjar fundera på om det är bättre att trejda Reinhart nu. Det mest troliga är dock att klubben avvaktar och hoppas att han hittar rätt på NHL-nivå.

Inget kontrakt för Tavares – som kan hamna i Montreal?
New York Islanders-kaptenen John Tavares blir free agent i sommar. Kommer Islanders lyckas behålla honom? Tveksamt, kanske. Tavares vill spela i en contender och där är inte Islanders i dag. Så i stället för att riskera tappa stjärnan gratis, kan Islanders bli tvunget att hitta en bytespartner. Flertalet rykten gör gällande att Montreal – som inlett säsongen katastrofalt – är väldigt intresserade.

Matt Duchene vill fortfarande till ny klubb
Trots att Colorado Avalanche har överraskat positivt under säsongsinledningen, vill stjärnan Matt Duchene fortfarande till en ny klubb. Dock ska Colorados GM Joe Sakic ha ändrat sig gällande vad han vill ha i utbyte. Enligt TSN är det nu en toppback, en bra talang och ett draftval som gäller. Dyrt? Ja, men i sina bästa stunder är Duchene en absolut toppspelare.

San Jose redan i desperat behov av förstärkning
San Jose tappade Patrick Marleau till Toronto och man har inte lyckats ersätta veteranen. Man saknar också den bredden man behöver för att konkurrera i sin tuffa division. Nu pratas det om att Sharks är väldigt aktiva i jakten på en forward. Ett namn som nämnts är Detroits Andreas Athanasiou, som fortfarande står utan kontrakt med Detroit.

 

Läs mer om...