Hockeyikonen Jonte Hedströms enorma vrede efter OS-beskedet: ”Är ni helt dumma i huvudet!?”

SOK väljer att peta Alexander Majorov i vinter-OS.
Det får hockeyikonen Jonathan Hedström att gå i taket.
”SOK, är ni helt dumma i huvudet!?”, skriver hockeyikonen på Twitter.

Konståkaren Alexander Majorov satte både personbästa och kom sjua i EM i helgen. Men det räckte ändå inte för Sveriges olympiska kommitté, SOK, som nekade 26-åringen en plats i OS.

”Jag är irriterad”

Majorovs pappa och tränare, med samma namn, var oerhört besviken efter SOK:s besked.
– Jag är irriterad. För mig är det helt fel beslut. Sverige är inte ett speciellt stort land och behöver representeras i OS. Alexander har kämpat för den här platsen, sa pappa Alexander Majorov till SportExpressen.
– Hela världen kommer att titta. Det är bra för det svenska folket, för att få dem att titta på konståkningen. Jag är mycket besviken. Att han har visat upp bra resultat och sen får negativa svar, det är inte okej.

”Ursäkta mitt språk”

Nu kommer nästa stenhårda reaktion mot SOK-beslutet för Majorov. Det är hockeyikonen Jonathan Hedström som är rejält förbannad över att Majorov stoppas från vinter-OS.
”SOK, är ni helt dumma i huvudet!? Ursäkta mitt språk. Men att neka Alexander Majorov en plats i OS är skandal. Topp 7 i EM är ju fantastiskt. Tycker så synd om alla konståkare som har som mål att få delta i ett OS. Har själv en dotter som drömmer men troligtvis aldrig når dit. Vakna”, skriver förre Tre Kronor-spelaren på Twitter.

Dela artikeln om du håller med Jonathan Hedström!

LÄS MER: När Jonte Hedström trashtalkade Marcus Nilsson genom isen – mitt framför TV-kamerorna

OS 2018 i Pyeongchang, Sydkorea: Tv tider, schema, datum och sporter

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);