AIK ute efter derbyrevansch: ”Viktigt att vara bäst i Stockholm”

Förlust i cupderbyt.
Nu är AIK ute efter revansch mot Djurgården.
– De har mått bra i några veckor, men nu är det dags att ta tillbaka, säger Nabil Bahoui.

ANNONS: Expekt ger 2,05 på AIK-seger i derbyt på söndag. Som ny kund får du just nu dessutom 500 procent i insättningsbonus!

Det gick så långt bak till i september 2011, men tidigare i våras, i cupderbyt mot AIK, bröt Djurgårdens dystra derbysvit.
AIK har efter det inlett den allsvenska säsongen bra, med vinst i premiären mot Dalkurd och ett kryss borta mot Malmö. I den sistnämnda matchen var Nabil Bahoui en av förgrundsfigurerna, då han stod för en assist till AIK:s enda mål.
– Jag får spela mer centralt och lite längre ner i banan för att ta mer defensivt ansvar. Det är längre till målet, det tar lite mer energi, men det är inga problem. Jag spelar som högerback om Rikard (Norling) vill det, säger han till AIK Play.

”Viktigt att vara bäst i Stockholm”

I cupmötet mot Djurgården blev Bahoui utbytt redan efter en timme och var, av tv-bilderna att döma, besviken.
– Det var låst, Djurgården hade räknat ut hur vi skulle spela. Det var en tajt match och de fick in två skitmål, säger han.
På söndag möts lagen igen – och ”Gnaget” är ute efter revansch.
– Det är alltid en speciell känsla och en skön stämning, och alla är taggade hela veckan. Det handlar om vilka som är bäst i stan och det är viktigt. Även om vi siktar på förstaplats i allsvenskan är det viktigt att vara bäst i Stockholm. Djurgården har mått bra i några veckor men nu är det dags att ta tillbaka, säger Bahoui.

ANNONS: Expekt ger 2,05 på AIK-seger i derbyt på söndag. Som ny kund får du just nu dessutom 500 procent i insättningsbonus!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);