TV: Här avgör stekhete Nylander och slår nytt rekord – Toronto mycket nära slutspel

Toronto Maple Leafs tog en mycket tung seger i jakten på slutspelsplatsen. William Nylander avgjorde tillställningen och slog nytt personligt rekord när det unga laget slog Boston Bruins med 4-2 i natt.

Det blev en perfekt NHL-natt för Toronto Maple Leafs och framförallt William Nylander. I det heta rivalmötet med Boston Bruins lyckades hemmalaget vinna med 4-2 i Air Canada Centre.

Och det var just Nylander som avgjorde allt med sitt 3-1-mål i den tredje perioden. Svensken kunde enkelt pricka in pucken i tom kasse från egen zon och bärga tre poäng för Toronto som nu är mycket nära en efterlängtad slutspelsplats.

Kanadensarna har den sista wild card-platsen i östra konferensen men efter nattens seger är man bara en poäng efter Boston på tredjeplatsen i Atlantic Division. För Nylander innebar målet även nytt personligt rekord i NHL.

Det var svenskens 19:e mål för säsongen och är nu uppe i 52 poäng. Men det personliga rekordet handlade om att han gjorde poäng i sin åttonde raka match – det har han aldrig tidigare gjort.

LÄS MER: Henke Lundqvists positiva besked – efter höftskadan.

Se Nylanders och alla de andra målen från matchen: