Premiärsuccén för William Nylander i Toronto Maple Leafs överkörning

Ungtupparna i Toronto Maple Leafs fick en flygande start på NHL-säsongen i natt.
När man körde över Winnipeg Jets med hela 7-2.
Och William Nylander blev den förste svenske målskytten den här säsongen.

I natt drog äntligen NHL igång igen och förväntningarna är höga på det unga Toronto Maple Leafs som imponerade så oerhört mycket förra säsongen. I natt infriade de alla förväntningar på att det här kan bli en riktigt rolig säsong genom att fullständigt köra över Winnipeg Jets på bortaplan med 7-2.

Det dröjde ändå 15 minuter av den första perioden innan målfest kom igång. Då gjorde Nazem Kadri säsongens första Maple Leafs-mål. Sedan lossande det rejält.

Poäng direkt för svenske rookien

James van Riemsdyk utökade till 2-0 på blott två minuter senare och 43 sekunder efter det presenterade sig även William Nylander. 21-åringen blev den förste svenske målskytten i NHL för den här säsongen genom att lägga in 3-0 i öppet mål efter en magisk framspelning från Jake Gardiner.

Sedan gled det bara på för kanadensarna som defilerade fram till 7-2. NHL fick även lära känna ett nytt namn när svenske rookien Andreas Borgman gjorde debut för Toronto och fick även äran att göra poäng i första matchen. När han noterades för assist till Auston Matthews.

Kolla in när William Nylander gör sitt första mål för säsongen (andra målet i videon):