Här utmanas tuffingen Tie Domi av ungt fan – på parkeringen

Tie Domi är en av NHL:s mest fruktade fighters genom tiderna. Men också känd som en av de trevligaste – utanför rinken.
Den här underbara videon visar att Domi verkligen har glimten i ögat.

Under sin NHL-karriär samlade Tie Domi på sig hela 3515 utvisningsminuter i NHL. Han är mest ihågkommen för sina tio säsonger i Toronto Maple Leafs, där en av hans främsta uppgifter var att skydda en spelare vid namn Mats Sundin.
– Han skyddade mig alla dessa år. Det var ett tufft jobb för honom, både fysiskt och psykiskt. Det var det tuffaste jobbet i ligan, att vara en ”enforcer”, har Sundin sagt till Toronto Star.

Domi har varit inblandad i mängder av kontroversiella händelser på isen. Ta bara knocken av Ulf Samuelsson, till exempel.
Men han är en annan person utanför isen.
När han släppte sin självbiografi under ett event i New York för två år sedan, fanns kompisar som Mario Lemieux, boxaren Floyd Mayweather och basebollstjärnan Alex Rodriguez på plats. Men under presentationen av boken tog Domi upp flera av hotellpersonalen, människor han lärt känna under sina vistelser på hotellet.

Kanske visste den här unga killen – som håller på Montreal Canadiens… – att Domi var en schysst kille. För annars vetetusan om han vågat smyga upp på Domi och göra så här…

 

LÄS MER: Här utmanar han Tie Domis son – och får ångra sig direkt.

Gilla Sportbibeln Hockey om du vill ha hockeynyheter, häftiga videos och bilder direkt i ditt Facebook-flöde.