Här byter NHL-stjärnan karriär – och förvandlas till rockmusiker

Här byter NHL-stjärnan karriär – och förvandlas till rockmusiker

Ryan O’ Reilly har blivit en av Buffalos stora stöttepelare. Men nu visar det sig att han inte bara kan spela hockey – han kan även syssla med musik.

Ryan O’Reilly har tagit stora kliv i Buffalo Sabres under sina tre år i NHL-organisationen. Amerikanen har varit assisterande lagkapten i samtliga säsonger och mycket talar för att han, eller Jake Eichel, kan ta över kaptensrollen efter Brian Gionta. Men O’Reilly är inte bara talangfull med puck, klubba och skridskor. Han kan även hantera sin röst och en gitarr.

Det var igår som det kanadensiska rockbandet Arkells la upp videon på Twitter där bandets frontman stod tillsammans med O’Reilly inför deras spelning i just Buffalo nästa helg. Forwarden såg till att gitarren lät som den skulle – och rösten var det inte heller något fel på. Vi vet inte huruvida O’Reilly kommer uppträda några fler gånger som gitarrist. Men det går att konstatera att han utan problem hade kunnat få igång en storpublik inför en match inne i hemmaarenan Keybank Center med sin röst och gitarr.

LÄS MER: Här får Nashville-fansen taket att lyfta med mäktigaste ramsan

Kolla in O’Riellys framträdande här: