Här är Peter Forsbergs nya tv-uppdrag – kliver in hos SVT

Här är Peter Forsbergs nya tv-uppdrag – kliver in hos SVT

SVT ska visa NHL för första gången på 34 år.
Då plockar de in det tyngsta namnet.
Peter Forsberg är klar för att vara med i premiärprogrammet.

I morgon kväll sänder SVT sin allra första NHL-match på hela 34 år. Då mötet Colorado Avalanche – New Jersey Devils ska visas som lördagskvällens underhållning i Sveriges Television.

Då bjuder SVT på den allra finaste sortens gäster. För vad passar inte bättre att visa Colorado – med en av klubbens största spelare i studion. I dag meddelar SVT att Peter Forsberg kliver in som gäst i SVT-studion under första NHL-sändningen.

”Det ska bli intressant”

Forsberg vann Stanley Cup med Colorado Avalanche både 1996 och 2001 och är förväntansfull på att få se sitt gamla lag igen.
– Jag tycker att det ska bli intressant att se om Nathan MacKinnon kan ta några kliv till för Colorado, MacKinnon gick ju som etta i draften för några år sedan. Sen är det ju intressant att se Gabriel Landeskog också som kämpar på bra, säger ”Foppa” till SVT.
– Kul också att titta på Colorado eftersom de snart kommer till Globen och spelar matcher här.

Utöver Forsberg ställer SVT upp med programledaren Chris Härenstam och experten Mikael Renberg, tillsammans med reportern Dusan Umicevic. För Forsberg blir det bra träning inför sin expertroll under vinter-OS 2018 för SBS Discovery.

LÄS MER: Peter Forsbergs briljanta backhandspassning i Stanley Cup