Nära vännens hårda attack mot Michael Schumachers fru(!) – kräver nu svar: ”Varför blir jag straffad?”

Michael Schumachers vänner hålls undan.
Nu går förre managern Willi Weber till attack mot F1-legendarens fru.
– Varför ska jag bli straffad?, säger han.

Michael Schumacher kommer alltid vara ihågkommen som en av F1:s allra största någonsin, men i dag är ingenting sig likt. För snart åtta år sedan var tysken med om en allvarlig olycka under en skidsemester, men vad som egentligen hände, hur livshotande det var och hur han faktiskt mår i dag är det extremt få som vet.

Vännens ilska

Familjen styr med järnhand vilken information som lämnas om Schumacher, och hittills har uppdateringarna om hans hälsotillstånd varit knappa och fåordiga. Många har varit öppet kritiska mot hur det hela har hanterats, och vänner och förre detta kollegor har vädjat om information kring vad som egentligen försiggår.

050722 Motor, Formel 1: Michael Schumacher. Ferrari © Bildbyrån

Nu kommer ytterligare kritik från en person ur F1-legendarens absoluta närhet. Det handlar om hans förre manager Willi Weber, som beskrivits som en av Schumachers närmsta vänner. På fredag släpper han en självbiografi, och där går han till attack mot Schumachers fru, Corinna.

Går till attack

Enligt honom rör det sig om en totalt utfrysning sedan den otäcka olyckan 2013.

– Jag har inte hört ett ord. Inget samtal, inget brev, ingenting. Efter alla dessa år, varför är jag bara som ett slitet däck som inte duger till någonting? Varför får jag inte träffa Michael? Varför ska jag bli straffad?, säger han i boken, enligt Aftonbladet.

040509 Motor, Formel 1, F1: Michael Schumacher med Corinna. © Bildbyrån

Willi Weber har tidigare varit öppet kritisk mot hur det hela sköts, men frun har hela tiden slagit fast att hon gör det bästa för sin man, och att hon följer hans önskemål.

LÄS MER: Greg Duplantis stenhårda kritik mot sonen Armand – efter jätteoväntade missen: ”Han blev för kaxig”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!