VIDEO: Här är de 6 galnaste bråken i idrottshistorien.

Att det kan hetta till under matcher, ja det tillhör liksom vilken sport som helst. Men att det fullständigt rinner över för vissa inför en miljonpublik? Ja det händer det också. Här listar vi de sex sjukaste bråken genom tiderna, allt i från baseball till basket.

Robin Ventura ger Nolan Ryan en riktig läxa.
Slagsmål i baseboll!? Jodå. Här är det Robin Ventura som blir förbannad efter att ha blivit träffad av en boll från Nolan Ryan. Kort därefter: fullständig kalabalik.

 
Slagsmålet i Peking.
Bildkvaliteten är inte den bästa, men det är i en match mellan collegelaget Georgetown Hoyas och Bayi Military Rockets som helvetet brakar löst.
https://youtu.be/P8ko-jOosoM
 
Klassiska St. Patriks Day-bråket.
Allt började med en tackling från Chicagos stjärna Jeremy Roenick. St. Louis Blues Glen Featherstone ville ge igen och sen är ett av de största hockeybråken någonsin ett faktum.

 
Det här baseball-bråket är inte snyggt alls.
Båda tränarna ställer sig ansikte mot ansikte för att skrika ut sin ilska mot varandra. Sen löper ena lagets spelare fram för att börja veva. Vad som följer är ett totalt kaos.

 
Amerikanska college-derbyt som spårar.
Det är inte många mil mellan skolorna i Florida och Miami. När de båda möttes i en het derbymatch rann känslorna över. Totalt. Allt trummar igång när en spelare får en spark mot ansiktet när han redan ligger ner på planen. Ja, ni kan ju se resten.
https://youtu.be/FNypDGoC_8M
 
Tidernas NBA-fight.
Det kallas Malice at the Palace. Bråket mellan Indiana Pacers och Detroit Pistons år 2004 förändrade hela NBA. Efter en lätt foul får Ben Wallace fnatt. Fans attackerar spelarna, spelarna attackerar spelarna i ett av de värsta slagsmålen någonsin.

 
Vill du ha fler sportartiklar i ditt flöde? Gilla Sportbibeln.