Charlotte Kallas första ord om fräcka aprilskämtet: ”Får massa bilder i huvudet”

Charlotte Kalla och apotekkedjans aprilskämt blev en viral succé.
Nu berättar Kalla för första gången om kondom-skämtet.
– En del har inte riktigt fattat, säger hon till Sportbladet.

Det var utan tvekan det mest uppmärksammade första aprilskämtet i år. En apotekskedja gick ut med att man tillsammans med Charlotte Kalla lanserat kondomer och glidmedel.
”Bra glid borgar för en säker målgång. Hållbarhet ligger mig också extra varmt om hjärtat. Därför känns det skönt att produkterna även kan komma till ny användning. Jag vill inte sätta mitt varumärke på vad som helst”, sa Kalla enligt kedjans pressmeddelande.

Charlotte Kalla, aprilskämt
Charlotte Kallas aprilskämt. FOTO: Skärmdump.

Skämtet blev en succé och nu har Kalla för första gången uttalat sig om det, i samband med skid-SM i Kalix.
– Jag har fått jättemycket respons på det och det har varit från oväntade håll. Många som har fått sig ett gott skratt och gärna ha velat tacka för att jag bjudit på mig själv, säger hon till Sportbladet.

Charlotte Kalla, skidor
201219 Charlotte Kalla efter en träningstävling den 19 december 2020 i Östersund. Foto: Erik Mårtensson / BILDBYRÅN / COP 222 / ER0018

Kalla har inte dykt upp i liknande sammanhang tidigare, vilket så klart hjälpte till att nyheten om ”produkterna” fick ett enormt genomslag.
– Det var Kronan som kom med idén. Först var jag tvungen att se en extra gång om det var de som var avsändare. Har det här gått igenom Olle-filtret, min agent? Sen, shit. Det skapade så mycket känslor inom mig så jag ville köra det. Har de skickat ut den här bollen måste jag verkligen skicka den vidare. Man måste få bjuda på sig själv när man får chansen, säger hon.

Få våra nyhetsbrev!