Lille trollkarlen möts av massiva burop och överraskar sedan alla med tidernas fräckaste innebandystraff

Lille trollkarlen möts av massiva burop och överraskar sedan alla med tidernas fräckaste innebandystraff

Det är inte lätt med innebandystraffar.
Framförallt inte när man har hela läktaren emot sig.
Men här överraskar den lille trollkarlen Marek Matecjik alla med tidernas fräckaste straffvariant.

Matchen mellan Sparta Prag och Florbal Chodov har slutat 2-2 och det väntar straffar för att skilja de tjeckiska lagen åt. Och som vi alla vet är innebandystraffar oerhört spännande.

Lille trollkarlen

Hemmalaget Sparta Prag har även fördelen av att ha sina hemmasupportrar som stöd. För varje gång gästerna ska slå en straff hörs burop och andra störande ljud i hallen.

Innebandystraff
FOTO: Youtube

Det känns även som att buropen höjs extra högt när straffskytten Marek Matejcik kliver fram. Den lille trollkarlen har även ett riktigt ess till straffvariant att plocka fram.

Helfräck straff

Han vandrar sakta och självsäkert fram mot motståndarmålvakten. Och trots buropen behåller 26-åringen kylan hela vägen fram mot målet och överraskar sedan alla.

Innebandystraff
FOTO: Youtube

När Matejcik bjuder på en av de fräckaste innebandystraffarna vi någonsin sett. Dessutom gör han det med bara en hand, se straffen här nedanför.

Målvakten blir helt grundlurad av tjeckens superstraff. Senare i samma straffläggningen kliver Matejcik fram och även avgör matchen med sitt andra straffmål och tystar de besvikna hemmafansen.

Se straffen:

1.39 in i klippet kommer straffen!

LÄS MER: Glöm Zorro-finten: Så här lägger man en innebandystraff!

Få våra nyhetsbrev!