Här trippar en övertaggad straffskytt fram mot mål – sedan är olyckan framme tre(!) gånger om: "Oj då!"

Här trippar en övertaggad straffskytt fram mot mål – sedan är olyckan framme tre(!) gånger om: ”Oj då!”

Det finns innebandystraffar och så finns det innebandystraffar.
Och den här tar nog priset för den mest olyckligaste någonsin.

Innebandy är en sport som verkligen är njutbar alla nivåer. På den allra högsta bländas man av glänsande teknik och galna handleder, och ögat hinner knappt med när de bästa spelar.

Snurrar upp sig själv

Sedan finns det också flera guldkorn på de lägre nivåerna. Nästan alla har spelat innebandy, och det är utan tvekan en av de mest populära sporterna för det sociala och för att hålla igång.

Foto: Twitter

Det kryllar av klipp på internet på häftiga straffar, men det finns också en drös av lite mindre bra prestationer. Snällt sagt. Till exempel som i det här klippet när en straffskytt får lite väl med självförtroende och snurrar inte bara upp målvakten. Utan även sig själv.

Olyckligaste någonsin?

Straffen har spridit sig som en löpeld på sociala medier. Och vi kan verkligen förstå varför. Med flera tappra steg tar skytten sig fram till mål, och när han väl närmar sig målvakten är olyckan framme. Inte nog för att han missar straffen, han har även ned motståndarmålet och sargen bakom nätet – och det kan faktiskt vara en av de mest olyckliga straffarna vi sett på väldigt länge.

Foto: Twitter

LÄS MER: Fräcka målet hela innebandy-världen pratar om – 15-åringen(!) snurrar upp målvakten på läktaren: ”Så lätt”

Få våra nyhetsbrev!