Uppgifter: Succébacken på väg till SHL – här är klubben som leder jakten

Uppgifter: Succébacken på väg till SHL – här är klubben som leder jakten

Timrå drömmer om en plats i SHL nästa säsong.
Men succébacken Didrik Strömberg är på väg bort från klubben.
– Jag kan bekräfta att det är flera klubbar som är intresserade av honom, säger Strömbergs agent Daniel Johansson till hockeypuls.se.

Timrå ska snart gå upp i en hockeyallsvensk finalomgång mot Leksand. Siktet är självklart inställt på SHL. Men klubbens framgångar har en baksida: de etablerade SHL-klubbarna visar intresse för klubbens framstående spelare.

Nu uppger sajten hockeypuls.se att backen Didrik Strömberg på väg bort från klubben. Strömberg har varit i klubben sedan 2012/13 och uppvaktas enligt uppgifter av regerande mästarna HV71.
– Jag svarar inte på det utan hänvisar till min agent, säger Strömberg.

Agenten Daniel Johansson bekräftar inte någon övergång eller vilka klubbar som visat intresse. Men att det finns ett intresse, råder det inga tvivel om.
– Jag kan bekräfta att det är flera klubbar som är intresserade av honom. Han har precis som Timrå IK gjort en bra säsong, men vi tar allt efter säsongen. Nu är det fullt fokus på Timrå och den Hockeyallsvenska finalen, säger Johansson.

Timrå IK:s sportchef Kent Norberg:
– Det är klart att det finns intresse från SHL för många av våra spelare, och inte minst för Didrik. Jag vet att det är många klubbar som är intresserade av honom, sedan om det är något som är påskrivet och klart, det vet jag inte, säger Norberg.

SM slutspel i Hockey 2018 – spelschema, resultat