Uppgifter: SHL-legendaren till Hockeyettan – nobbar flytt till topplaget

Uppgifter: SHL-legendaren till Hockeyettan – nobbar flytt till topplaget

.

SHL-legendaren Tony Mårtensson nobbar en flytt till Västerås.
Enligt VLT stannar veteranen i Almtuna – och spelar i Hockeyettan nästa säsong.

Trots att 38-årige Tony Mårtensson öste in poäng i både Hockeyallsvenskan (52 poäng på lika många matcher) och nedflyttningsserien (17 poäng på tio matcher), så lyckades Almtuna inte hänga kvar i näst högsta serien.

”Gjorde väldigt mycket rätt”

Efter degraderingen har det ryktats om att Mårtensson varit på väg till Västerås, som stod för en succésäsong i Hockeyallsvenskan.
– Jag har varit i kontakt med dem. En otroligt proffsig förening och de visade ifjol att de gjorde väldigt mycket rätt. Jag är verkligen imponerad av dem, sa Mårtensson till hockeysverige.se tidigare i våras.

Han höll även dörren öppen för en fortsättning i Almtuna.
— Jag vet att det pågår ett stort arbete där nu för att försöka få ihop det så bra som möjligt. Jag för en diskussion med dem, sa Mårtensson.

Det är Västerås sportchef Patrik Zetterberg som bekräftar att det inte blir något spel för Mårtensson i Västerås. Och enligt VLT:s uppgifter så blir det alltså en fortsättning i Almtuna.

Dock finns det en möjlighet att det inte blir Hockeyettan för Almtuna. Då IK Pantern har stora ekonomiska bekymmer riskerar klubben att kastas ur Hockeyallsvenskan. Då blir det Almtuna som flyttas upp.

Gillar du hockeynyheter? Då MÅSTE du gå med i den här Facebook-gruppen!