Uppgifter: SHL-klubbens blytunga besked – kan nu tappa båda(!) stortalangerna till ligarivaler

Linköping kan drabbas av tunga spelartapp till kommande säsong.
Enligt Expressen kan nu två supertalanger vara på väg bort.
Dessutom till ligarivaler.

Linköping hade ingen lyckad säsong. För andra året i rad blev det besvikelse och missad slutspelsplats.

Gjort braksuccé

Till nästa år kommer klubben, troligtvis, att rusta rejält. Men nu kommer dystra besked.

200201 Linköping Olle Lycksell under ishockeymatchen i SHL mellan Skellefteå och Linköping den 1 februari 2020 i Skellefteå. Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

Enligt Expressen så kan klubben nämligen förlora två av sina största talanger – dessutom till SHL-rivaler. Tidningen skrivet att Olle Lycksell, som haft ett enormt genombrott och varit en av lagets bästa spelare, kan vara på väg bort.

Jagas av rivaler

Dessutom så ska det finnas intresse från andra SHL-klubbar för JVM-spelaren Adam Ginning, som under delar av säsongen varit utlånad till Vita Hästen. Ginning är dock draftad av Philadelphia Flyers, och han kan alltså således även hamna i Nordamerika.

190917 Linköpings Adam Ginning under ishockeymatchen i SHL mellan Linköping och Brynäs den 17 september 2019 i Linköping. Foto: Bildbyrån

Olle Lycksell gjorde i år 21 poäng på 52 spelade matcher, och har tidigare varit öppen med att det finns intresse från andra SHL-klubbar.

– Jag trivs väldigt bra i Linköping, men ingenting är bestämt nu. Jag och min agent har kommit fram till att inte prata för mycket om det. Men det är klart att det finns lite olika alternativ, säger han.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!