Uppgifter: SHL-klubben är helt överens med stjärnspelaren – nära riktig prestigevärvning!

.

Det har ryktats om det.
Nu väntas prestigevärvningen vara helt klar.
Stjärnspelaren Greg Scott är överens om en återkomst till Brynäs, avslöjar Sportbladet.

Brynäs har varit på jakt efter en ny förstecenter ända sedan det blev klart att Joel Kellman flyttar till NHL och San Jose Sharks. De stora spekulationerna har varit kring tidigare spelarna Johan Larsson och Greg Scott.

Nära SHL-återkomst

Två riktiga drömförstärkningar för SHL-laget. Nu ska det vara helt klart med en av spelarna. Det handlar om stjärnspelaren Greg Scott som ska vara helt överens med Brynäs, rapporterar Sportbladet.

Greg Scott, Brynäs
160228 Brynäs Greg Scott under ishockeymatchen i SHL mellan Brynäs och Linköping den 28 februari 2016 i Gävle.
Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / Cop 118

Kvällstidningen skriver att Scott och Brynäs är överens om ett kontrakt om centern väljer att spela i CL. Det mesta talar för det också men Scott har också valt att hålla dörren öppen för eventuella bud från KHL.

KHL-mästare i våras

Om det inte trillar så kan Brynäs räkna med Scott till nästa säsong. En riktig prestigevärvning och en härlig comeback för SHL med ett så stort namn.

Greg Scott, Brynäs
160308 Brynäs Nick Johnson , Greg Scott och Oskar Lindblom jublar efter 1-0 under ishockeymatchen i SHL mellan Brynäs och Frölunda den 8 mars 2016 i Gävle.
Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / Cop 118

Kanadensaren kom till Brynäs 2013 och blev snabbt en publikfavorit under sina tre säsonger i klubben. Han gjorde imponerade 117 poäng på 151 matcher i Brynäströjan men har de tre senaste säsongerna huserat i KHL och storklubben CSKA Moskva.

I våras var 31-åringen även med och vann Gagarin Cup som KHL:s absolut bästa lag. Men nu vänder han med största sannolikhet ”hem” igen till Gävle.

LÄS MER: Stjärncentern nära återkomst till SHL-klubben – lämnar Nordamerika!

Efter beskedet från Dick Axelsson – här är nya vändningen från Djurgården!