Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Uppgifter: Klassikerklubben på jakt efter Per Ledin

Per Ledin kan vara på väg tillbaka till svensk hockey. Till Sportexpressen bekräftar han själv att klassiska Björklöven visar intresse för honom.

De senaste två säsongerna har Per Ledin spenderat utomlands, varav i fjol i både Österrike och Frankrike. I år har 39-åringen ännu inte spelat till sig ett kontrakt, men håller igång i Luleå med deras juniorlag.

Men nu kan Ledin vara på väg tillbaka – till sin forna klubb.

För Sportexpressen berättar Per Ledin själv att HockeyallsvenskaBjörklöven har varit i kontakt med honom.
– De har visat intresse, men det har inte varit några direkta kontraktsförhandlingar, säger Ledin till Sportexpressen och fortsätter:
– I vår bransch spelar det ingen roll hur mycket rykten och intressen det finns. Det är först när det finns ett kontrakt på bordet som man kan väga för och emot.

Avvaktar beslut

Björklöven var den klubb som Ledin själv slog igenom i i seniorsammanhang. Säsongen 1998/1999 spelade han med Umeå-föreningen i SHL, men än så länge håller forwarden huvudet kallt gällande sin eventuellt nya klubb.

Han konstaterar att det är många saker som måste falla på plats, inte minst med tanke på sin familj.
– Jag tränar och ligger i och har valt att fokusera nu de första månaderna på familjen. Det är egentligen inget konstigt med det. Jag har åkt i början på augusti två år i rad och de har varit kvar i Sverige. Familjen är det viktiga, man vill inte riskera en skilsmässa och då är det inte så mycket att göra, säger Ledin till Sportexpressen.

LÄS MER: När norrmannen käftade med Per Ledin – som kontrade med allra skönaste hånet

 

Läs mer om...