Uppgifter: Jörgen Jönsson lämnar Växjö – kan flytta hem

Den tidigare Tre Kronor-stjärnan Jörgen Jönsson har varit assisterande tränare i Växjö Lakers i snart två säsonger.
Men mycket pekar på att denna säsong blir hans sista i klubben.
Enligt MrMadhawk.se är han på väg att flytta hem.

Jörgen Jönsson går in på sin andra säsong som assisterande tränare för Växjö Lakers. Men med bara veckor kvar till slutspelet tyder det mesta på att Jönsson lämnar klubben till nästa säsong. Och Jönsson själv bekräftar att det troligen blir så.
– Det finns en hel del som talar för att jag flyttar tillbaka, säger Jörgen Jönsson till MrMadhawk.se.

Kan flytta hem

Jönsson har under sina två år i Växjö haft kvar sin familj i Karlstad. Det är en anledning till att han nu uppges vilja flytta hem. Men om det blir en återkomst i Färjestad är ännu oklart, 45-åringen säger sig inte ha gjort klart med någon klubb inför nästa säsong.
– Nej, inget hockeyjobb finns för mig just nu. Det är familjen som är en stor del i att det förmodligen blir en flytt hemåt, säger han till sajten.

Han kan ersätta

Enligt sajten är Tobias Thermell, som nyligen fick sparken från BIK Karlskoga, på väg in som ersättare för Jönsson. Thermell vill dock varken bekräfta eller dementera uppgifterna.
– Kan inte säga att du har varken rätt eller fel, säger Thermell.

Men enligt MrMadhawk är en uppgörelse i stort sätt klar. Inget kontrakt är påskrivet, men det väntas bli klart inom kort. Växjös sportchef Henrik Evertsson vill inte kommentera uppgifterna.

SM slutspel i Hockey 2018 – spelschema, resultat