Uppgifter: Här är Tre Kronors nya superkedja i hockey-VM!

Tre Kronor mot Ryssland i kvällens gruppfinal.
Där vinst innebär svensk gruppseger.
Då sätter förbundskaptenen Rikard Grönborg ihop en riktig superkedja.

Tre Kronor har hittills vunnit sex av sex matcher i hockey-VM och ser ostoppbara ut för tillfället. Men i kväll väntar det riktiga testet i gruppfinalen mot Ryssland.

Ny svensk vinst och det innebär en säkrad gruppseger och ett gynnsamt läge inför slutspelet. Och bäst av allt är att Sverige får drömförstärkning till i kväll.

ANNONS: Många tror att de inte kan få lån – men har fel. Zmarta skannar marknaden och hittar bästa möjliga lånealternativ åt dig – helt kostnadsfritt.

Forsberg och Arvidsson ihop

Nashville Predators-svensktrion Filip Forsberg, Viktor Arvidsson och Mattias Ekholm är alla redo för spel. Och då bildas en helt ny superkedja.

Förbundskaptenen Rikard Grönborg väljer att matcha glödheta Arvidsson och Forsberg ihop, tillsammans med LA Kings Adrian Kempe, rapporterar SVT Sport. Det innebär att Gustav Nyquist paras ihop med Patric Hörnqvist och lagkaptenen Mikael Backlund.

ANNONS: Många svenskar kastar tusentals kronor i sjön – utan att veta om det. Samla lånen och få en ny bättre ränta med Zmarta.

Han får chansen i målet

På backsidan går Ekholm in i VM-debuten tillsammans med backkollegan Mikael Wikstrand, enligt SVT Sports uppgifter. I mål väntas Anders Nilsson få chansen mot ryssarna, före Magnus Hellberg, enligt samma uppgifter.

Dela artikeln om du håller på Tre Kronor i hockey-VM!

LÄS MER: Allt du behöver veta om hockey-VM 2018!

Tre Kronors glädje: Slipper flytta under hockey-VM – för första gången på fyra år