Uppgifter: Conny Strömberg, 42(!), klar för ännu en säsong: ”Kroppen håller ett år till”

42 år gammal – men Conny Strömberg VÄGRAR att lägga av.
Nu är veteranen klar för ytterligare en hockeysäsong, avslöjar Sportbladet.
– Conny har gjort det jättebra, säger Västerås sportchef Patrik Zetterberg.

I februari lämnade Conny Strömberg Västervik för att gå till kvalrivalen Västerås och hjälpa storklubben upp i HockeyAllsvenskan igen. Och tack vare Strömbergs imponerande poängproduktion är VIK Hockey på god väg att vinna kvalserien.

Conny Strömbergs önskan

42-åringen har gjort 10 poäng på 11 matcher i kvalspelet totalt och 4 poäng på 5 matcher i kvalserien. Nu vill veteranen följa med laget upp till HockeyAllsvenskan.
– Jag tar ett år i taget, men känner att kroppen håller ett år till. Jag vill helst spela i allsvenskan och då helst i Västerås, sa han nyligen till Sportbladet.

Nu avslöjar Sportbladet att det även blir så. Enligt uppgifter får Strömberg kontrakt för ytterligare en säsong i Västerås.

”Något förbannat bra”

Det innebär att den evigt unge hockeyliraren kommer spela hockey som 43-åring(!).
– Nej, vi är inte överens, han har kontrakt säsongen ut. Ingenting är klart, säger Västerås sportchef Patrik Zetterberg till kvällstidningen och vill inte bekräfta något nytt kontrakt.
– Men det är inte alls omöjligt, Conny har gjort det bra sedan han kom in i truppen. Men nu vill vi fokusera på det sportsliga, vi har alla möjligheter här att göra något förbannat bra.

Dela artikeln om du också gillar veteranen Conny Strömberg!

LÄS MER: Efter SHL-uttåget – nu är jagade spelaren klar för ny SHL-klubb: ”Ser fram emot golfbanorna…”

Conny Strömberg: ”Det är mitt största misstag – annars hade jag spelat i NHL”