TV: Hockeygodiset från Tyskland som ger eko i resten av världen

Att göra mål med klubban mellan benen är något som bara de mest fräcka hockeyspelarna försöker sig på. Men att göra det i det här läget är bara ruskigt genialt.


ANNONS

Tisdagen bjuder på flera riktiga sporthöjdare. Hos Mr Green kan du snabbt dubbla din insats på Dagens Dubbling. Vi har satt ihop en dubbel med en SHL-match och en Premier League-match.
Rögle–Växjö Lakers 2, 1.64
Arsenal–Watford 1, 1.23
Totalt odds: 2.02
Här kan du enkelt och snabbt lägga din Dagens Dubbling hos Mr Green?


Inom hockey kryllar det över av nordamerikaner som tar sin chans på andra sidan Atlanten. Istället för att harva i AHL och andra lägre ligor väljer transatlanterna att bli stjärnor i Europa.

En sån är kanadensaren Daniel Sparre som efter spel i både AHL och ECHL lämnade Nordamerika och via Italien spelar han nu i tyska ligan DEL. Ingen jättesmickrande tillvaro för 32-åringen men det stoppar honom ändå inte från att briljera på isen.

Här om dagen överraskade han alla med det här mästerverket. Det är inte bara ett fräckt mål med klubban mellan benen utan från den svåra vinkeln är det ett riktigt konstverk på isen. Kanadensiska medier är i alla fall inte sena att rapportera om drömmålet från Tyskland.

LÄS MER: Är det här tidernas skönaste uppsnurrning i svensk hockey?

Se det skickliga mästerverket här:

 

Gilla Sportbibeln Hockey om du också är en riktig hockeynörd.