TV: Här läxar en morgontrött Conny Strömberg upp busschaffisen

För en hockeyspelare i Sverige blir det många mil med buss under säsongen. Då är det inte alltid lätt att hålla humöret uppe. Kolla bara in när Conny Strömberg skämtsamt läxar upp Västerviks busschaufför på väg upp till Umeå.

Conny Strömberg gör i år sin 23:e säsong som professionell hockeyspelare. 41-åringen från Örnsköldsvik flyttade inför säsongen hem till Sverige och spel med Västervik, som för närvarande ligger på andraplats i Hockeyallsvenskan. Men trots de fina resultaten har Conny Strömberg inte humöret uppe 24 timmar om dygnet. Det visade han prov på under tisdagen när laget var på väg till bortamatchen mot Björklöven.

I en video som lagts upp på Twitter av lagkamraten Joakim Englund tillrättavisar Strömberg busschauffören. Efter att ha stannat vid en rastplats vill han gärna fortsätta resan upp mot Umeå – men chauffören vill bestämt stanna lite längre. Med några väl valda ord, med glimten i ögat, inleder Strömberg en ordväxling med honom som i sin tur ryter tillbaka.

Lagkamraterna kan inte annat än skratta åt händelsen – och Strömberg får lugnt sitta kvar i sin plats längst bak i bussen i väntan på att åka iväg. Det här är livet som hockeyspelare på resande fot visat från den roligaste sidan!

LÄS MER: Slagsmålet på träningen i Finland – som tränaren hyllar

Kolla in klippet här:

Gilla Sportbibeln Hockey om du också är en riktig hockeynörd.