TV: Här kräks Röglemålvakten på isen – matchen fick avbrytas

Med fem minuter kvar av den första perioden mellan Djurgården och Rögle fick spelet avbrytas. Anledningen? Rögle-målvakten Anders Lindbäck kräktes i egen målgård.

Rögle hade en 1-0 ledning och chans på sin första seger på 13 matcher. Nyförvärvet Edwin Hedberg satte 1-0 – men bara minuter senare skulle det något bisarra ske.

Rögle-målvakten Anders Lindbäck åkte ut till eget bås där han pratade med en av lagledarna, för att sedan lämna isen. I stället kom Oscar Dansk in i målet – men lagen kunde ändå inte fortsätta spela. Lindbäck hade innan han åkt ut till eget bås kräkts i egen målgård och Rögles assisterande tränare Roger Hansson säger att målvakten inte känt sig speciellt dålig inför.
– Han har känt sig bubblig i magen men inte direkt dålig. Han drack sportdryck och så spydde han, säger Hansson till Sportbladet.

Speakern i Globen meddelade att isen behövde spolas om, och några få minuter senare var matchen åter igång.