TV: Här får Silfverberg friläge – och lurar målvakten till yttre rymden

Två mål, en assist och dragning som skickade Colorados målvakt till yttre rymden.
Jakob Silfverberg var nattens kung i NHL.

För Jakob Silfverberg kom förra helgens All Star-uppehåll ganska lägligt. Han hade missat tre matcher på grund av skada dessförinnan och det var tydligt att han återhämtat sig väl ledigheten.

Anaheim-forwarden gjorde två mål och passade till ytterligare ett när Anaheim slog hopplösa bottenlaget Colorado med 5–1. 3–1-målet var utan tvekan det vackraste.
När Colorado jagade en kvittering i början av perioden, jobbade Silfverberg till sig ett friläge.
Sedan gjorde han så här:

Även Rickard Rakell glänste. Han fixade 2–0-målet i början av den andra perioden. För Gabriel Landeskogs Colorado fortsätter dock bara eländet. Det här var lagets åttonde raka förlust.

Gilla Sportbibeln Hockey om du vill ha hockeynyheter, häftiga videos och bilder direkt i ditt Facebook-flöde