Svenske OS-stjärnbackens nya besked – efter alla rykten om SHL-återkomst

OS-aktuelle Staffan Kronwall har nu bestämt sig om sin framtid.
Men det blir tyvärr inte den efterlängtade återkomsten som Djurgårdenfansen hoppades på.

Häromdagen blev Staffan Kronwall uttagen till Tre Kronors OS-trupp av förbundskaptenen Rikard Grönborg. Nu har nästa besked kommit för Kronwall – om hans framtid.

”Jag har haft kontakt med dem”

För efter alla rykten om en comeback till SHL igen och en perfekt återkomst till Djurgården så får fansen fortsätta längta. För Kronwall kommer inte att återvända till Djurgården i sommar.
– Det är väl ”Engan” (Andreas Engqvist) som jag pratar med lite. Han är värvningsansvarig, haha, sa Kronwall i en tidigare intervju med HockeyNews.
– Men jo, jag har haft kontakt med ”Engan” och Jocke (sportchefen Joakim Eriksson) och vi ska höras igen och vi får se var det landar.

Men nu har det blivit offentligt att Kronwall tagit beslutet att förlänga ytterligare ett år med Lokomotiv Jaroslavl och stanna kvar i KHL en säsong till.

Dela artikeln om du längtar efter att få se Staffan Kronwall i Djurgården!

LÄS MER: Överraskande beskedet mitt i SHL-jakten: Leksands sportchef lämnar tjänsten

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);