Svenska NHL-målvakten har hittat sin nya klubb.

Den svenske NHL-målvakten Jhonas Enroth har gått utan klubb i snart en månad efter att hans kontrakt med Los Angeles Kings löpt ut tidigare i somras. Men nu ser det ut som att VM-hjälten från 2013 hittat sin nya klubb – nämligen Toronto Maple Leafs, skriver mrmadhawk.se.

De senaste säsongerna har inneburit en hel del flyttar för Enroth och nu är det dags igen. Enligt uppgifterna fattas det bara några små detaljer innan 28-åringen ska vara signad för klubben och övergången uppges klar inom de närmsta dagarna. Tidigare under sommaren plockade Toronto även in den danske målvakten Frederik Andersen från Anaheim och det är med honom som Enroth nu ska ta upp kampen om den första målvaktsposten.

När flytten blir verklighet innebär det även att Toronto blir Enroths fjärde klubb i NHL, då han tidigare i sin karriär representerat Buffalo, Dallas och Los Angeles. Föregående säsong blev det endast 16 matcher för den svenske målvakten när han konkurrerade med Jonathan Quick.

Det är inte bara Enroth som får en ny klubbadress i NHL till kommande säsong. Bland annat har Mika Zibanejad blivit klar för Rangers och Loui Eriksson för skrivit på för Vancouver.

LÄS MER: Här visar NHL-stjärnan upp sina galna handleder i hinderbanan.

JhonasEnroth

Älskar du också hockey? Gilla Sportbibeln.