Stjärnornas snack inför matchen: ”Pratar om OS?”

Här syns Henrik Lundqvist och Alexander Ovechkin i samtal inför nattens match.
Genast drog spekulationer igång om vad de båda stjärnorna sade.
– Pratar de om OS?, undrade NBC:s kommentatorer.

I natt drabbade Washington Capitals samman med New York Rangers i Verizon Center. En av de största snackisarna inträffade redan innan den första pucken hade släppts. De båda lagens stjärnspelare Henrik Lundqvist och Alexander Ovechkin filmades när de hade ett litet snack inför den kommande matchen.

Det är oklart vad stjärnornas konversation handlade om. De nyfikna kommentatorerna på den amerikanska kanalen NBC spekulerade i att det handlade om OS. För några dagar sedan offentliggjorde NHL att ligan definitivt inte kommer att släppa några spelare till OS. Varpå Ovechkin svarade med att han inte brydde sig om ligans beslut, utan planerade att åka till mästerskapet oavsett.

Kolla in klippet här:
EXTERN LÄNK: Här samtalar Henrik Lundqvist och Alexander Ovechkin innan NHL-mötet i natt.

Hur gick det i själv matchen då? Jo den vann hemmalaget med 2-0. Segern gjorde att Capitals säkrade segern i hela Eastern Conference med två omgångar kvar att spela. Och därmed går till slutspelet som en av de allra största favoriterna. Dit går även Rangers, just nu på femte plats i samma Conference.

Även matchen-i-matchen mellan de två stjärnorna gick ryssen vinnande ur. Hans mäktiga slagskott letade sig in bakom den svenske målvakten med hjälp av en liten touch från lagkamraten Justin Williams.

Se nedan:

LÄS MER: Zäta spillde ut fansens öl – betalade tillbaka på klockrena sättet