Sista dagen för övergångar i SHL: Här är hetaste ryktena just nu.

Svensk hockeys Deadline Day är i full gång och fram till midnatt har klubbarna tid att förstärka sina trupper. Vi listar här 9 heta rykten just nu.

Modoo
1. Modos bästa målskytt under säsongen Victor Olofsson ryktas iväg från klubben, där en övergång till Frölunda ska vara aktuell enligt Eliteprospects.com och Örnsköldsviks Allehanda. Samma uppgifter meddelade nyligen att även Skellefteå har visat sitt intresse för 21-åringen.

2. Chad Kolarik har varit ett namn som varit intressant för flera SHL-klubbar under detta transferfönster. Enligt uppgifter till Expressen ska både Rögle och Malmö varit ute efter amerikanen, men där det nu verkar som att han stannar kvar i sin nuvarande schweiziska klubb Kloten. Samma uppgifter säger att Kloten inte har hittat någon fullgod ersättare till Kolarik. Men dagen är inte slut än…

3. Modo-talangen Erik Flood har enligt källor till Sportbladet valt att bryta kontraktet med klubben för att kunna skriva på för valfritt SHL-lag. Flood som utsågs till TV-puckens bästa back är för tillfället utlånad till Mora där han gjort 14 poäng.

Lule
4. Emil Sylvegård sitter just nu på utgående kontrakt i Luleå. 22-åringen ska enligt uppgifter till Sportbladet vara aktuell för spel i Linköping under nästkommande säsong.

5. Det ryktas mycket om talangerna som spelar i Modo under dagen. Den senaste av dessa är Carl Grundström som enligt Norran ska vara på väg mot ett klubbyte. Det är Skellefteå som ryktas vilja 18-åringen som har gjort 12 poäng på 29 matcher under säsongen.

6. Djurgården sägs vara ytterst nära att signa Morasucceén Linus Johansson. Expressen skriver att det är Stockholmsklubben som har vunnit dragkampen om 23-åringen, där de andra intresserade klubbarna är Malmö, Hv71 och Växjö. Linus har under säsongen gjort 28 poäng på 32 matcher i Moratröjan.

7. Gustav Possler, till vardags forward i Modo ska enligt uppgifter till Eliteprospects.com skriva på för antingen Djurgården eller Frölunda innan transferfönstret stänger igen vid midnatt.

Alvarez
8. Malmökillen Robin Alvarez som är fostrad som junior i både IK Pantern och Redhawks säg vara ett intressant namn för, just det, Malmö Redhawks. Trots att Alvarez säger sig trivas i Stockholm och Djurgården just nu ska han ändå överväga två likvärdiga kontraktsförslag från båda klubbar. Valet kommer att göras efter vilken tränare som tränar de två klubbarna till nästa säsong.

9. Det tidigare ryktet om att Tim Sandberg skulle flytta från spel i Huddinge till Karlskrona är nu verklighet. ”Tim som spelar i Huddinge, ska spela klart säsongen med sitt lag sedan blir han KHK:s spelare säsongen ut.” skriver Karlskrona i ett pressmeddelande och kontraktet gäller säsongen ut.