Prästens selfie får NHL-klubbens fans att drömma om Erik Karlsson

.

Den 1 juli lär vi få veta var Erik Karlsson spelar nästa säsong.
Tills dess ryktas det hej vilt om nästa klubbadress – och den här selfien har fått Vancouver Canucks-fansen att drömma om en superförstärkning till nästa säsong.

Ingen hockeyälskare kan väl ha undgått att Erik Karlssons kontrakt med San Jose Sharks går ut i sommar. Svensken är kanske det allra hetaste namnet på free agent-marknaden, som öppnar den 1 juli.

Ryktena om var Karlsson till slut landar är dock i full gång sedan ett par veckor. Superbacken har placerats i Tampa Bay, Ottawa, Montreal, New York Rangers och nuvarande klubben San Jose.

Vilka rykten som stämmer är svårt att bedöma, men det senaste ska vara att San Jose erbjudit Karlsson ett monsterkontrakt för att stanna i klubben.

Erik Karlsson, San José Sharks
181220 Erik Karlsson of San Jose Sharks celebrates after the 3-3 goal by Joonas Donskoi (not pictured) during a regular season NHL game between San Jose Sharks and Winnipeg Jets on December 20, 2018 in San Jose.
Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87816

Blir Karlsson free agent, så lär fler klubbar komma med anbud. Frågar du Canucks-fansen, så borde även Vancouver ge sig in i budgivningen. Tänk ett powerplay med Karlsson och Elias Pettersson

Vancouver har inte nämnts som en favorit att landa Karlsson, men en Twitter-bild fick fart på ryktena i helgen. Det var en präst som sprang på Erik Karlsson på Vancouvers flygplats och tog en selfie. Prästen la upp bilden på Twitter där den spreds snabbt.

Prästen ska ha frågat Karlsson om han ska skriva på för Vancouver. Erik Karlsson ska ha valt att bara skratta till svar.

Var vill du se Erik Karlsson nästa säsong? Kommentera på Facebook!