Peter Forsberg flyttar från Sverige – här är hockeyikonens helt nya satsning

Peter Forsberg väljer att flytta från Sverige.
Och flytta till Schweiz för en helt ny satsning, avslöjar Sportbladet.
– Vi har köpt in oss i ett skoföretag som har huvudkontoret i Zürich, säger ”Foppa” till tidningen.

Efter att NHL-karriären tog slut 2008 så valde Peter Forsberg att lämna Nordamerika och flytta hem till Sverige igen. Först blev det hemorten Örnsköldsvik och anställning hos Modo, men sedan flera år tillbaka bor ”Foppa” i Stockholm med sin familj.

”Det är planen”

Nu blir det ny flytt för familjen Forsberg. Planen är att flytta till Schweiz för att påbörja en helt ny satsning i livet.
– Ja, jag gillar Schweiz. Jag tycker det är otroligt fint varje gång jag varit där och Zürich är en fin stad. Vi var nere i helgen och tittade runt, även om vi inte hittat något hus än, säger Foppa till Sportbladet som avslöjar nyheten.
– Men till hösten är planen att flytta ner och anledningen är att jag och Nicole vill satsa på det här skoföretaget som vi köpt in oss i. Sedan får vi se hur det går och hur vi trivs och allting, men meningen är att bo där i några år.

”Har blivit lite mycket”

Foppa och frun Nicole har köpt in sig i schweiziska skoföretaget Inuikii, enligt kvällstidningen. Skobranschen är inte helt främmande för Foppa ändå som hade stor succé med populära Crocs i Sverige. Skon som snabbt blev kallad för ”Foppa-tofflan” och har sålt som smör i vårt avlånga land.

Nu hoppas Forsberg på lite lugnare tillvaro igen efter hektiska inledningen på 2018 med tv-expertrollen i OS 2018 och nu är han med i ”Mästarnas Mästare” igen.
– Ja, det har blivit lite mycket, men jag kände att jag var tvungen att vara med i Mästarnas Mästare eftersom jag vunnit en gång. Dessutom tycker jag det är roligt. Det är bra arrangerat och det är kul att träffa de andra deltagarna. Men det blir kanske lugnare när jag flyttat till Schweiz, säger han till Sportbladet.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Foppa om när han bad Håkan Loob att ”fara åt skogen”

Peter Forsbergs helvändning – efter att ha vunnit tittarnas hjärtan under OS

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);