NHL-svensken öppnar för spel i SHL.

NHL-svensken öppnar för spel i SHL.

24-årige Dennis Everberg lyckades inte upprepa fjolårets succé i Colorado Avalanche. Nu öppnar forwarden för spel i SHL.
– Jag ville självklart spela mer i NHL, men det har gått bra i AHL säger svensken till Helsingborgs Dagblad.
evereverFoto: Getty Images.

För tillfället är Dennis Everberg hemma i Ängelholm för att fundera över framtiden. Efter en väldigt fin första säsong i Colorado, då han spelade i 55 matcher blev det dock sparsamt med spel och endast 15 matcher för NHL-klubben. Colorado äger fortfarande rättigheterna till Everberg, men han är fri att gå till vilken klubb som helst i Europa.
– Jag ser både KHL och SHL som alternativ. Jag håller på att fundera, jag är 24 år och singel och försöker resonera mig fram till om det är läge att dra på ett nytt äventyr nu.
Everberg gjorde 40 poäng i AHL och borde vara ett högintressant namn för många europeiska toppklubbar. På frågan om han skulle vara intresserad av att återvända till Rögle svarar han att det är klart att han skulle lyssna på ett anbud från sin förra klubb, men inget konkret finns just nu. Nu återstår det bara att se vilka klubbar som väljer att visa sitt intresse för att signa 24-åringen.

Vill du ha fler hockeynyheter? Gilla Sportbibeln.