NHL-spelare gripna – misstänks för misshandel

NHL-spelare gripna – misstänks för misshandel

.

NHL-spelarna A.J Greer och Sonny Milano har gripits av polis. 
Duon misstänks ha misshandlat en 28-årig man på en nattklubb, skriver New York Post
– Vi är medvetna om rapporterna, säger Columbus general manager Jarmo Kekäläinen till The Athletic.

Enligt tidningen ska Sonny Milano, 23, och A.J Greer, 22, ha hamnat i bråk på en nattklubb. Spelarna, som tillhör Columbus Blue Jackets respektive Colorado Avanlanche, misstänks nu för misshandel.

NHL-spelare gripna

Händelsen uppges ha ägt rum under natten till söndag på en nattklubb på Manhattan i New York. Spelarna ska ha hamnat i dispyt med en 28-årig man över en nota och situationen urartade.

Enligt New York Post misshandlades 28-åringen och fick käk- och revbensskador. Mannen ringde själv polis efter bråket men uppges ha nekat vård. Senare på natten greps spelarna och är nu misstänkta för misshandel.

FOTO: TT Nyhetsbyrån

Nu uttalar sig klubben

Sonny Milanos klubb Columbus har nåtts av uppgifterna och nu kommenterar general manager Jarmo Kekäläinen händelsen.
– Vi är medvetna om rapporterna kring Sonny. Vi är ledsna men kommer inte kommentera ärendet ytterligare, säger han enligt The Athletic.

FOTO: TT Nyhetsbyrån

A.J Greer noterades för 15 matcher i Colorado förra säsongen och fick mestadels spela i AHL, där han gjorde 44 poäng på 54 matcher.

Sonny Milano, draftad som 16:e spelare totalt av Columbus 2014, gjorde åtta matcher och ett mål i NHL förra säsongen. Bättre gick det i AHL där han gjorde 24 poäng på 27 framträdanden.