NHL-klubbens störtsköna lösning för fansen – mitt under stora coronakrisen

NHL är uppskjutet.
Då ville Montreal Canadiens göra någonting för sina fans.
Så de gav alla den planerade matchen mot Anaheim Ducks – fast… på ett lite annorlunda sätt.

Coronaviruset har haft sin största spridning i Asien och Europa. Men även i Nordamerika har stora åtgärder vidtagits för att minska ett gigantiskt utbrott.

NHL-lagets sköna lösning

Det har även kommit att påverka idrotten. Precis som i Europa har de största ligorna – däribland NBA och NHL – tvingats skjuta upp sina serier, och när det kan tänkas återupptas vet ingen.

170422 Canadiens Alexei Emelin jublar tillsammans med lagkamrater efter att ha gjort 0-1 under åttondelsfinal 6 i NHL-slutspelet mellan New York Rangers och Montreal Canadiens den 22 april 2017 i New York. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN

Det är med andra ord dystra tider för alla som älskar att se på hockey, samt alla lags supportrar. Men för att bjussa till det åt sina fans så valde Montreal Canadiens en liten annorlunda lösning.

”För realistiskt”

I natt skulle de nämligen ha mött Anaheim Ducks, men då matchen inte kunde spelas så simulerade klubben matchen på spelet NHL 20. De la sedan ut en oklippt repris på det hela på sin Youtube – vilket fansen älskade.

Foto: Skärmdump/Youtube

Canadiens vann dessutom matchen med 3-1.

”Jag tittade på det här mycket längre än jag vill erkänna… och förresten: Montreal spelade alldeles för snällt”, skriver en användare.

”Carey Price storspelar men får sin hållna nolla förstörd i sista sekunden, det här spelet är för realistiskt…”, skriver en annan.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!