NHL-busens förbjudna (?) trashtalk i Stanley Cup avslöjat av förre stjärnan: ”Jag vet att han ljög”

.

Boston Bruins retsticka Brad Marchand är spelaren alla älskar att hata.
Nu har förre Chicago Blackhawks-stjärnan Patrick Sharp avslöjat hur Bruins-forwarden försökte få honom ur balans under Stanley Cup-finalerna 2013.

Boston Bruins blev i natt klart för Stanley Cup-final. Det efter att ha kört över Carolina Hurricanes med 4–0 i matcher. En av målskyttarna: Brad Marchand.

Hamnat i blåsväder

Bruins-forwarden har, som vanligt, varit en av Bostons tongivande spelare det här slutspelet. Men han har också, som vanligt, hamnat i blåsväder för diverse uttalanden, fulsmällar och diskutabelt beteende.

Men nu står Marchand där i Stanley Cup-finalen igen, precis som 2013. Då gjorde Bruins och Chicago Blackhawks upp om titeln och i motståndarlaget var Patrick Sharp en av stjärnorna.

Han berättar nu hur Marchand försökte få honom ur balans under matchserien, som Blackhawks till slut vann. Och det är uppenbart att Bruins-forwarden inte följer de oskrivna regler som de flesta (?) ändå håller sig till. De om att familjen är off limits när det gäller trashtalk.

”Sa att mina barn var fula”

– Jag spelade mot honom i finalen 2013 och han pratade mycket, sa vad som helst för att du skulle tappa koncentrationen. Han sa till och med vid ett tillfälle att mina barn var fula, säger Sharp.
– Jag vet att han ljög, eftersom mina döttrar är vackra. Men han fick mig att fundera lite. Jag hade bara ett barn vid den tidpunkten. Jag funderade, ”vet han något som inte jag vet?”.