När stjärnan ville ha revansch på Andreas Jämtin – och bjöd upp till blodig slagsmålsdans

När stjärnan ville ha revansch på Andreas Jämtin – och bjöd upp till blodig slagsmålsdans

Säga vad man vill om Andreas Jämtin, men han var inte den som backade när det hettade till.
Det gjorde inte Daniel Widing heller.
Vi minns när de två profilerna möttes i en brutal uppgörelse på isen. 

Andreas Jämtin gjorde sig som en riktig retsticka under sina år i SHL. Den nu 35-årige forwarden har ett antal fighter på sin meritlista. Han var inte rädd för att gå upp mot spelare som var betydligt större och mer erfarna. Som den gången han gav sig på Zdeno Chara under lockout-säsongen.

Brakade samman med Djurgårdsstjärnan

När hans Linköping mötte Djurgården ville Jämtin väcka sitt lag som låg under 0-4. Jämtin gav sig på Daniel Widing och delade ut en riktigt ful tackling.

Djurgårdsstjärnan blev liggande på isen, men han glömde definitivt inte Jämtins attack…

150317 HV71:s Andreas Jämtin under kvartsfinal tre i ishockeymatchen i SHL mellan Linköping och HV71 den 17 mars 2015 i Linköping.
Foto: Peter Holgersson / BILDBYRÅN

Senare i matchen såg en förbannad Widing sin chans att få revansch på Jämtin. Efter en tekning kastade han handskarna och blodvite uppstod. Se fighten i klippet nedan.

Andreas Jämtin, 35, har sett sina bästa dagar som hockeyspelare. I skrivande stund är han kontraktslös efter att ha spenderat förra säsongen i Sheffield Steelers. Oavsett vad man tycker om honom, så går det inte att komma ifrån att han var en spelare som rörde upp känslor.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om den här fighten!

LÄS MER: Här blir Andreas Jämtin skogstokig på kanadensaren – och visar vem som bestämmer på isen

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/qnr7cV205zO3fGAJuBLbG50CTZYukXyslBu_RBodMspu8x8qdwUC4jbOswlfhfOF” aspect_ratio=”1:1″ /]