När ”Foppa” gled in i rullstol och bjöd på rejäl skrattfest: ”Nu blir jag skitförbannad…”

Peter Forsberg är en av våra största hockeyspelare någonsin.
Men så här har ni nog aldrig sett honom förut.
När ”Foppa” gled in i en rullstol och bjöd på stor skrattfest.

Det fanns en tid då hockeylegendaren Peter Forsberg brottades med rejäla skadebekymmer. Men han fortsatte att pressa sig själv och framförallt sin kroppen för att spela vidare på den absolut högsta hockeynivån.

”Foppa” i rullstol

Sista tiden i Tre Kronor och NHL var rejält kämpig för Forsberg som kämpade emot sina plågor. Och vi minns när humorprogrammet ”Fredag hela veckan” uppmärksammade Tre Kronor-stjärnans många skador i landslagströjan.

Foppa, Fredag hela veckan
”Foppa” i tv-programmet Fredag hela veckan. FOTO: Youtube

TV4-programmet gästades då av ”Foppa” som rullades in på en rullstol och bjöd på rejäl skrattfest. När programmet med glimten i ögat skämtade om Forsbergs skadesituation.

Hellenius fattar inte

Programledaren David Hellenius kunde inte alls förstå varför Foppa skulle fortsätta tvinga sig själv att spela hockey. Han kunde ju bara slappna av på en badstrand istället.
– Nä, nu blir jag skitförbannad! Vet du hur farligt det är med UV-strålning?, svarar Foppa-imitatören och får hela publiken att skratta.

Foppa, Fredag hela veckan
”Foppa” i tv-programmet Fredag hela veckan. FOTO: Youtube

Vi lider så klart med den riktiga Peter Forsberg som fick ett ovärdigt slut på framgångsrika hockeykarriären på grund av alla skador. Men det är också svårt att hålla sig för skratt när den här Foppa-imitatören briljerar i sin rullstol.

Se klippet här:

LÄS MER: Foppa avslöjar nu helsköna kravet till läkaren – mitt under skadekrisen: ”Jag hatade det”