Modo kan göra drömvärvning – i hemligt möte med svenske NHL-stjärnan

Enligt Hockeypuls.se har Modo haft ett första möte med Winnipeg Jets-stjärnan Tobias Enström. 
Den 33-årige backen har ett utgående avtal med NHL-klubben och är fri att skriva på för ny klubb den 1 juli.
– Nu är han på den fria marknaden och därför vill han avvakta och se vad som händer, säger agenten Kalle Bodén till Hockeypuls. 

Tobias Enström, 33, har en lång och framgångsrik karriär i NHL bakom sig. Den svenske backen debuterade i Modos a-lag redan som 18-åring och var med och tog guld med klubben 2007. Säsongen därpå fick han chansen i Atlanta Trashers och tog en ordinarie tröja direkt.

De senaste säsongerna har han tillhört Winnipeg Jets, men när laget gick upp mot Vegas Golden Knights i konferensfinalen fick 33-åringen följa händelserna från läktaren. Nu går hans kontrakt ut och det har fått Modo-supportrarna att drömma om en återkomst.

Modo i hemligt möte med Enström

Hockeypuls.se avslöjar nu att den 33-årige backen har haft ett möte med Modo. Spelarens agent vill dock inte bekräfta uppgifterna.
– Han blir unrestricted free agent 1 juli och det innebär att han har möjlighet att ta emot bud frеn 31 NHL-klubbar, säger Enströms agent Kalle Bodén till sajten.

Modos sportchef Mikael Sundlöv berättar för Sportbladet att han har träffat backen.
– Jag har träffat Tobias på stan och det är min skyldighet att fråga honom. Men vi vet var vi har varandra, vi kommer att avvakta och har inte bråttom. Det är inget vi räknar med men om han väljer Modo hade det varit guld, guld, guld. Ett wow, säger han till Sportbladet. 

Sportbladet uppger samtidigt att backen har tackat nej till ett anbud från schweiziska Zürich.

DELA om du vill se Enström i Modo!

LÄS MER: Baksmällan efter VM-guldet – ekonomisk jättesmäll för Tre Kronor: ”Häpnadsväckande”