Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Här hälsas Erik Karlsson tillbaka med årets häftigaste hyllningsfilm

I kväll är Erik Karlsson tillbaka på NHL-isen för Ottawa. Då passade klubben på att hylla honom rejält – med en riktigt mäktig ”välkommen tillbaka”-video.

För första gången den här säsongen kommer NHL-fans världen över få se Erik Karlsson spela hockey för Ottawa igen. Svensken har genomgått en lång rehabilitering sedan den fotoperation han genomförde i somras och det var länge oklart när comebacken skulle ske.

I helgen bekräftade Ottawas tränare Guy Boucher att Erik Karlsson skulle vara tillbaka i startuppställningen mot Vancouver natten till onsdag. Det fick NHL-klubben att leverera en riktigt mäktig ”välkommen tillbaka”-hyllning.

”EK65 is back”

Via Ottawas sociala medier ger de nu Karlsson en hyllningsvideo med några av hans bästa highlights. Dessutom bjuder de på några riktiga häftiga sekvenser från omklädningsrummet – sekvenser som nästintill endast kan skapas av ett nordamerikanskt hockeylag.

Karlsson stod för 89 poäng på 96 matcher under förra säsongen. Frågan är hur den svenske backstjärnan klarar sig i världens bästa hockeyliga i år.

Se den mäktiga Karlsson-filmen här: