Leksands chockbesked – backstjärnan lämnar med omedelbar verkan: ”Bryter kontraktet”

I dag kom det högst oväntade beskedet för Leksand.
Den assisterande kaptenen Fredrik Lindgren lämnar klubben med omedelbar verkan.
– Jag bryter mitt kontrakt på grund av personliga skäl, säger han i ett pressmeddelande.

Leksand har halkat nedåt i HockeyAllsvenskans tabell senaste tiden. Det blev en livsviktig seger mot Modo senast, men dessförinnan var det tre raka förluster för dalmasarna.

Men när klubben nu går in i en helt avgörande vår för att nå SHL igen så får man göra det utan en av lagets viktigaste spelare. För i dag kom beskedet att backstjärnan och assisterande lagkaptenen Fredrik Lindgren bryter sitt kontrakt med omedelbar verkan.

”Vi kommer hjälpa på alla sätt”

Och tar farväl av klubben – mitt i säsongen – på grund av personliga skäl.
– Jag vill tacka alla i Leksands IF för den här tiden, och rikta ett speciellt tack till alla underbara fans som alltid stöttar laget, i med- och motgång. Lycka till med avslutningen, säger Lindgren i ett pressmeddelande på Leksands officiella webbplats.
– Leksands IF har full respekt för Fredriks beslut. Vi kommer att hjälpa till på alla sätt och vis, så att det blir ett bra avslut för Fredrik i föreningen. Vi tackar Fredrik för tiden i Leksands IF, säger tränaren och sportchefen Leif Carlsson.

Räkna med att det här kommer som ett chockbesked för alla Leksandssupportrar.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Här visar Foppa sina ÄKTA känslor för Kanada – och får hela OS-studion att skratta

OS 2018 i Pyeongchang, Sydkorea: Tv tider, schema, datum och sporter

Följ oss även på Instagram!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);