Landslagsmålvakten på väg till storklubben – uppges aktuell för rivalen

Lars Johansson ryktas lämna KHL för spel i Lugano.
Nu kan han vara på väg till rivalen.
Enligt schweiziska tidningen Der Bund är han nu aktuell för Bern.

Lars Johansson har hållit nollan i sju av 14 matcher han stått för CSKA Moskva den här säsongen. Succéstarten har gett honom status som en av ligans absolut bästa målvakter för tillfället.

Succéstart på säsongen

31-åringen sitter på ett utgående kontrakt med klubben och sedan tidigare verkar det inte som om målvakten kommer få ett nytt kontrakt. Då väntar en flytt, och tidigare uppgifter gör gällande om en storklubb.

Foto: Bildbyrån

Tidigare i veckan kom uppgifter om att Johansson var aktuell för en flytt till Lugano. Storklubben, som var i final i NLA i fjol, har fått en tung start på årets säsong och ligger först på tionde plats i ligan.

Lettlands VM-målvakt Elvis Merzlikins väntas lämna Lugano för spel i NHL nästa säsong vilket gör att Johansson var tilltänkt som ny förstemålvakt i klubben.

Men frågan är om det blir spel i Lugano överhuvudtaget för Johansson, som tidigare i höstas fick göra sin Tre Kronor-debut i Channel One Cup.

Jagas av rivalen

Enligt uppgifter till den schweiziska tidningen Der Bund, vilka Swisshockeynews refererar till, har ligarivalen Bern anmält sitt intresse för svensken..

Foto: Bildbyrån

I huvudstadsklubben står det redan klart att landslagsmålvakten Leonardo Genoni, som storspelade i VM tidigare i år, har gjort klart med Zug till vilka han ansluter nästa säsong.

Det kan öppna upp för Johansson, som minst sagt har fått ett angenämt problem.

Bern leder för närvarande NLA, en poäng före Biel.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/DkC6oheRTsZ0vRxo2kdGIxr6qdR3ZEGJE6O_-5XydjQK8K7zvP7EK0tuXbX_zb4N?autoplay=1&loop=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

LÄS MER: Talangens kritik – efter JVM-nobben: ”Jag vill ringa honom och..”

Svenske hockeylegendarens nya oväntade jobb – tillbaka efter 41(!) år

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);