Knattemålvaktens störtsköna hyllning får hela hockeyvärlden att skratta

Hockeymålvakter har inte sällan hyllningar i sina motiv på hjälmen. Men den här unga målvaktens hyllning slår allt. På sina benskydd återfinns ett väldigt speciellt porträtt på en NHL-spelare och det är omöjligt att hålla sig för skratt!

I somras utlyste New Jersey Devils målvakt Keith Kinkaid en tävling där fansen fick designa de benskydd han skulle använda under den kommande NHL-säsongen. Lagkamraten Adam Henrique passade på att skicka in ett eget bidrag, kallat ”Pads of Seduction”, där Devils-forwarden Stephen Giontas huvud är fastklistrat på ett porträtt av Seinfeld-karaktären George Costanza, poserandes naken i en soffa endast iförd kalsonger.

Kinkaid valde ett annat bidrag, men Henriques skapelse skulle inte gå till spillo. I en annan del av den nordamerikanska hockeyvärlden var det nämligen en knattemålvakt som valde att ta efter designen och sätta Gionta, halvnaken i en soffa, på sina benskydd. Det blir inte lätt för motståndarna att fokusera när de kommer ensamma med den här killen nästa gång. Som Henrique själv skriver är det här nog årets bästa julklapp och benskydden är ju verkligen helt magiska!

LÄS MER: Är det här århundradets kyligaste målvakt?


 

Gilla Sportbibeln Hockey om du också är en riktig hockeynörd.