Klart: Här presenterar SHL-klubben jättevärvningen

Fansen har bara väntat och nu är det helt klart.
AHL-stjärnan Andy Miele flyttar till Malmö Redhawks.
– Jag är exalterad över att komma hit, säger han till klubbens officiella webbplats.

Han är ett aktat namn i AHL och jagades av flera SHL-klubbar. Nu har Andy Miele gjort sitt val och skrivit på för Malmö Redhawks. 29-åringen som prickat in nästan 200 poäng senaste tre säsongerna i AHL lämnar därmed Philadelphia Flyers farmarklubb Lehigh Valley Phantoms.

Kontraktet är skrivet på 1+1 år och amerikanen väntas bli en riktigt sevärd spelare i SHL.
– Vi har hittat den center som vi tror kommer att kunna axla rollen som förstacenter för oss till den kommande säsongen. Andy är snabb, teknisk och har en fin blick för spelet. En toppspelare i SHL och vi är glada över att han väljer spel hos oss, säger Malmös sportchef Patrik Sylvegård till klubbens officiella webbplats.

I slutet av sommaren flyttar Miele till Sverige och kliver in i Malmös försäsong. Det är en rejält taggad transatlant som kommer till Skåne, det märks tydligt.
– Jag är exalterad över att komma till Redhawks. Jag har fått en väldigt bra bild av klubben, bland annat när jag pratat med Rhett Rakhshani, som pratat väldigt väl om laget och hela organisationen runt spelartruppen. Jag tror att det kommer att bli väldigt bra och det ska bli kul att vara en ”rödhök” igen, något jag var under mina collegeår, säger 29-åringen i klubbens officiella webbplats.

LÄS MER: Efter SHL-storklubbens dubbelvärvning – nu tvingas han lämna.