Klart: Han ersätter Per Ledin i Karlskrona

I dag blev det klart att Per Ledin återvänder till Luleå. 
Nu har Karlskrona hittat hans ersättare. 

Det blev bara 16 matcher för Per Ledin i Karlskrona. Den 39-årige forwarden gjorde ingen succé i SHL-klubben och noterades bara för en assist. Men i dag blev det alltså klart att Ledin återvänder till sin förra klubb, Luleå. Nu har Karlskrona hittat en spelare som kan fylla luckan.

Värvar från HockeyAllsvenskan

Karlskrona har gjort klart med den 25-årige centern Dennis Svensson från IK Pantern, det meddelar klubben på sin hemsida. Svensson har gjort 21 poäng på 44 matcher i Pantern, succélaget som för närvarande ligger fyra i HockeyAllsvenskan och har häng på de två playoff-platserna till SHL.

Han är hockeyfostrad i Kristianstad och har gjort nästan 100 matcher i HockeyAllsvenskan. Sportchefen Patric Larsson berättar att man har haft ögonen på spelaren länge.
– Det är en bra kille som vi ha haft ögonen på ett tag. Nu lämnade Ledin igår och då tog vi möjligheten att få hit Dennis. Det är en spelare med hög moral och som går in och kör varje dag. Han kommer tillföra fart och energi i laget, säger han till klubbens hemsida.

Ljudinspelningen avslöjar: Skandaltränaren i bråk med åskådare

Följ oss även på Instagram!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);