Klart: Djurgårdens glädjebesked – värvar in fyra nya spelare

Klart: Djurgårdens glädjebesked – värvar in fyra nya spelare

Djurgården ligger inte på latsidan inför nästa säsong.
I dag meddelar att klubben man är överens med fyra nyförvärv.
– Vi har gjort skriftligt klart med fyra spelare, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Det blev en tiondeplats och förlust i play in-spelet mot Färjestad för Djurgården den här säsongen. Nu rustar klubben för att göra en ännu bättre säsong 2017/18.

Sedan tidigare är Marcus Fagerudd klar för Dif och nu meddelar sportchefen Joakim Eriksson att man är överens med ytterligare fyra spelare.
– Lagbygget inför nästa säsong ligger väl framme. Vi har i dagsläget gjort skriftligt klart med fyra spelare som vi av olika skäl avvaktar att gå ut med information om. Senast 2 maj då vi drar igång vår försäsongsträning kommer några av dem att presenteras, säger sportchefen till klubbens officiella webbplats.

Tidigare har spelare som Tom Nilsson, Andreas Engqvist, Joacim Eriksson och Robin Figren kopplats ihop med Djurgården. Det skulle även stämma väl in på beskrivningen av de spelare som 08-klubben letat efter sedan säsongens slut.
– De nyförvärv vi letat efter har varit en förstamålvakt, förstacenter, tre backar och ytterligare en forward nu när Daniel Brodin blivit långtidsskadad. När vi om någon/några veckor har presenterat våra nyförvärv så kommer det att utkristallisera sig att lagbygget är långt framskridet, säger sportchefen Eriksson.

Men det återstår att se vilka fyra namn som Djurgården presenterar som sina klara nyförvärv.

LÄS MER: FInska ilskan inför hockey-VM – inte ens i närheten av Tre Kronor.